Wat moet u doen?

Als HISWA-lid kunt u kosteloos deelnemen aan inkoopcollectief HISWA Energie. Al ruim 80 HISWA-leden gingen u voor. Enkele voordelen zijn:

 • Energie inkopen tegen scherpe tarieven
 • Deelnemers besparen gemiddeld €7.000 per jaar
 • Overstap en contracten worden geregeld
 • Automatische overstap bij einde lopend contract
 • Affiniteit met de watersportbranche

Vul het formulier rechts op deze pagina vrijblijvend in en we nemen snel contact met u op. Zo eenvoudig is het.

Direct aanmelden

Direct aanmelden mag natuurlijk ook. Download en retourneer het onderstaande deelnameformulier inclusief een kopie van een recente (jaar)afrekening van uw energieleverancier of netbeheerder aan collectief@hiswaenergie.nl. Met vragen over uw formulier zullen we uiteraard contact met u opnemen.

Verstuur uw deelnameformulier

Uploadt de gevraagde documenten om u aan te melden.

Deelnameformulier:

Factuur of contract van uw energieleverancier:

Factuur of contract van uw gasleverancier:


Ik heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord.

Deze bedrijven gingen u voor

 • “EnergyProof heeft een scan van de energiekosten van ons bedrijf On Deck gedaan en de resultaten liegen er niet om. Onze energiekosten voor de komende periode zijn met maar liefst 24% verlaagd en bovendien heb ik geen omkijken gehad naar het selectieproces. Ik raad al mijn mede HISWA-RECRON-leden dan ook aan om deel te nemen aan HISWA-RECRON Energie.”

  Robert Verboon, directeur On Deck B.V.

  On Deck B.V.
 • “We zaten al 24 jaar bij Eneco en vroeger had ik daar nog een contactpersoon en een klantgevoel. Dat was ik daar kwijtgeraakt maar heb het bij HISWA-RECRON Energie weer teruggevonden.”

  Co Schot, eigenaar van Marina Port Zélande

  Marina Port Zélande
 • “HISWA-RECRON Energie is gemak. Het overstappen was goed geregeld en dus gaan al onze energie-inkoop overzetten naar HISWA-RECRON Energie, ook ons grootverbruik. De volgende stap is gericht op beter inzicht en energiemanagement.”

  Den Daas Recreatie

  Den Daas Recreatie
 • “EnergyProof had berekend dat we de opzegboete die Eneco ons oplegde in één jaar kunnen terugverdienen. Dan is de keuze snel gemaakt. Dat HISWA-RECRON achter dit collectief staat en dat andere leden meedoen, maakt het collectief nog sterker.”

  Judith Rexwinkel, mede-eigenaar van Jachtwerf Rexwinkel

  Jachtwerf Rexwinkel
 • “We zijn zeer content met HISWA-RECRON Energie want we gaan onze energiekosten fors reduceren. Het inkoopcollectief is een mooi voorbeeld hoe HISWA-RECRON haar leden voordeel kan bieden.”

  Bernard Menken, directeur Jachtwerf Menken Maritiem

  Jachtwerf Menken Maritiem
 • “De kostenbesparingen door onze deelname aan HISWA-RECRON Energie zijn geweldig maar we zijn vooral te spreken over de manier waarop we zijn geholpen. De overstap is snel en professioneel georganiseerd.”

  Wies Hokwerda, directeur De Boarnstream

  De Boarnstream
 • “HISWA-RECRON Energie en EnergyProof hebben ons de zorg van het overstappen en het structureel besparen op energiegebied geheel uit handen genomen. Als ondernemer heb of maak je daar te weinig tijd voor want we zijn hartstikke druk nu de markt weer aantrekt.”

  Bart Kempers, mede-eigenaar Kempers Watersport

  Kempers Watersport